[ad_1]
این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه کارکردن انواع وعده های غذایی است و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا می شود، می توان غذاهای جدید را هم امتحان کرد. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بینظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته می شود.
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:
آرد گندم: دو و نیم پیمانه
پودر بیکینگ: ۲ و نیم قاشق چایخوری
نمک: نصف چایخوری
کره: ۱۲۵ گرم
خامه: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان:
فیله مرغ: ۵ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
هویج: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
کره: به مقدار کم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگتان را با هم ورز دهید تا مواد را شبیه خرده نان کنید و قطعات بزرگ کره نمانده باشد. را به مواد اضافه کرده و با دست ورز خام دهید تا خمیر نرم و مناسب به دست. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیبزمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمهای، سیر، پاپریکا، نعنا خک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.
۳. فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.
۴. بعد از اقامت خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا میتوان پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم کرد.
۵. یکی از مثلثها را برداشته و با وردنه باز کنید تا آن را کمی بزرگ کنید. قطر حدود ۲ میلیمتر شود.
۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.
۷. کروسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخممرغ همزده مالیده و کنجد بپاشید.
۸. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.
منبع: ایرنا
[ad_2]