[ad_1]
فراروـنوشیدنی ها نوشیدنی های محبوبی هستند که همراه با چای و قهوه در فصول سرد و گرم مصرف می شوند. دمنوش های گیاهی، بر خلاف چای که فقط برگ ها را دم می کند، می تواند حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه های گیاه باشد. با فرا رسیدن هر فصل و میوه های خاص این فصل می توانید دمنوش های گیاهی مختلف را تجربه کرده و لذت ببرید.
دمنوش یکی از دمنوش های مناسب پاییز و زمستان است که عطر بسیار مطبوعی دارد. دمنوش سرشار از خواص برای تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کاهش وزن و غیره است. در ادامه این مطلب طرز تهیه نوشیدنی و همچنین نکات و ترفندهای مهم خشک کردن میوه و دم کردن آن به شما کاربران عزیز ارائه می شود.
مواد لازم برای تهیه چای
برای خشک کردن: 4 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 فنجان
چوب دارچین: 1 عدد
آب نبات: به میزان لازم
نکات میوه ای نیز
این میوه از جمله میوه های معطر و بهشتی است که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و مواد معدنی آهکی؛ همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، کربوهیدرات و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و همچنین آرامش اعصاب مفید است. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می شود. برای تهیه نوشیدنی بهتر است از انواع توت های زرد، کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.
طرز تهیه نوشیدنی
برای تهیه نوشیدنی ابتدا باید آن را به این صورت خشک کنید:
1- کندو را خوب بشویید و پس از خشک شدن از وسط نصف کنید و تخمهای کندو را جدا کنید. سپس با پوست بمالید.
2- رنده شده را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب آن خشک شود. سپس در ظرفی بریزید و یک یا دو روز روی اجاق گاز یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شود.
3- پس از خشک شدن آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم فر قرار دهید. هر چند ثانیه یکبار هم بزنید تا کاملا پخته و قهوه ای روشن شود. مواظب باشید قهوه زیاد نپزد و تیره نشود، در غیر این صورت می سوزد و طعم آن تلخ می شود.
4- پس از خنک شدن تا خشک شدن در ظرف در بسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
یک فنجان آب جوش داخل قوری بریزید تا هر قاشق چایخوری خشک شود. یک تکه چوب دارچین را در قوری بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا نوشیدنی خوب دم بکشد و شروع به رنگ شدن کند. سپس در لیوان بریزید و با شیرینی سرو کنید تا مزه دار شود. نوش جان
[ad_2]