[ad_1]
آیا تا به حال رستورانی داشته اید که پس از سفارش به دلیل تازه نبودن غذا پشیمان شوید؟ وقتی صحبت از فست فود به میان می آید، به دلیل ادویه های فراوان در رستوران ها، تشخیص تازه نبودن مواد اولیه آسان نیست.
به گزارش ریدرز دایجست، گاهی ممکن است با خوردن این غذاهای تند مسموم شویم. اما ما دقیقا نمی دانیم چه خورده ایم. ما فهرستی از غذاهایی که پیشخدمت های فست فود می گویند بهتر است سفارش ندهید و با هم می خوانیم جمع آوری کرده ایم.
1. سالاد و سبزیجات
حدود 5 سال است که سالاد به سالاد اضافه می شود تا غذاهای سالم داشته باشد. غذاهای سرخ شده و مناسب برای کودکان و سالمندان؛ اما به توصیه یک پیشخدمت که به مدت دو سال در دو رستوران بزرگ فست فود کار می کرد، هرگز نباید سالاد سفارش دهید زیرا با دست شسته شده و خرد می شود. زیرا به موضوع عدم رعایت بهداشت پرداخته می شود.
. بزرگ ترین اندازه سیب زمینی سرخ کرده
اگر میخواهید غذاها و قیمتهای منوی من را ببینید و سفارش دهید، سعی کنید فریب قیمت پایینتر و سایز بزرگتر را نخورید.
نیکی که زمانی در یک رستوران فست فود کار می کرد، می گوید: «من تازه فهمیدم که هیچ کس آن همه بشقاب بزرگ سیب زمینی سرخ کرده را نمی خورد.
وقتی غذا می خورد ضربه می خورد و وقتی سیر می شود حالش خوب نیست». بله، درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش می دهید که مقرون به صرفه تر است. اما شما فقط به اندازه همان ظرف غذا می خورید.
3. پاستا و پنیر
به گفته یکی از کارمندان فست فود، «آنها همیشه پاستا را از قبل آماده می کردند. “امروز صبح نه، اما شاید هفته گذشته وقتی ماکارونی را سفارش دادید به سادگی با پنیر گرم شده و در غذاهای کلاسیک خوب سرو شود.”
همه ما می دانیم که بیشتر فست فودها از قبل پخته شده اند، اما ماکارونی در هنگام پختن مواد نگهدارنده ندارد و اگر روز قبل پخته شود، باعث مسمومیت می شود.
3. سالاد تن ماهی با ماهی
ماهی را به دلیل مواد نگهدارنده ای که دارد باید قبل از مصرف ۲۰ دقیقه در آب جوش در ظرفی جداگانه بجوشانید و سرو کنید. بی احتیاطی و بی توجهی به سابقه کنسرو حتی می تواند منجر به مرگ شود.
پس لطفا ماهی تن را در رستوران ها و فست فودها نخورید. یکی از کارمندان محترم فست فود می گوید: هفته ای یک بار تن ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می کردند، این یکی از خطرناک ترین کارهایی است که یک فست فود می تواند انجام دهد. زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می شود.
4. میوه ها و سبزیجات تزئینی
برخی از فست فودها برای تزیین بشقاب از میوه و سبزیجات استفاده می کنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزیین استفاده می شود; زیرا برای زیباتر شدن آن ها با ظاهری براق و درخشان تزیین می شوند.
تزیین باعث مشکلات گوارشی در معده، روده و کبد می شود. بهتر است فقط به سبزیجات و میوه های زیبای کنار بشقاب خود نگاه کنید.
5. رول ماهی
بیشتر غذاهای دریایی در رستوران ها سالم هستند. اما در فست فود نه. کاریتی، پیشخدمت فست فود در کارولینای شمالی، می گوید: «مردم ممکن است ندانند که رول ماهی یکی از فست فودهای ناسالم من است.
از سفارش میگو و سایر غذاهای دریایی در فست فود خودداری کنید. یکی از دلایل این است که غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمی توان آن را با روغن های پخت و پز دیگر سرخ کرد و کاری که سرآشپزهای فست فود انجام می دهند این است که برای هفته ها یا ماه ها روغن ماهی و میگو را عوض نمی کنند.
آنچه را که همه ستایش می کنند سفارش دهید
هر رستوران و فست فود به خاطر یکی از غذاهایش بسیار معروف است. شما در حال تلاش برای سفارش همان چیزی هستید. از آنجایی که بیش از حد سفارش داده شده است و احتمال کمتری دارد که باقی بماند، بیشتر اغذیه فروشی ها غذاهایی را که به آن معروف هستند به خطر نمی اندازند.
[ad_2]