[ad_1]
فراروـمربا یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه می شود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه دارد که معمولاً همراه با کره یا سرو می شود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با ممیوه های گوناـوٌهشۯـونۯـون تن،.
به گگارش فرارو، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد; همچنین میتوانید برای تزیین کیکهای میوههای و تارت هم از این مرسّفسّهفسفاا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی کسان همراه با نکات همراه بوت و فنهای مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی
کیوی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی
۱- ابتدا کیوی ها را بشویید و پوست کنید. سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می توانید کویوی را به صورت حلقه ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)
۲ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و ککر شروع به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و ککر کمی قوام بیاید.
3 بعد از اینکه آب و ککر حدود 15 دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کفهای روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شرب درصد غلدش.
4 در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند بعد از اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک شود. بعد از آن در محیط آشپزخانه نگهداری شود. سپس مربا را داخل شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخال نگهداری کنید. نوش جان
نکات مهم برای تهیه مربای کیوی
1 برای تهیه مربای کیوی باید کیویهایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی باشد. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده،داه و ل.ه و ل.د.
۲ ـ در حین پخت مربا حتماً کفهای روی قابلمه را بگیرید. زیرا این کفها باعث تیرگی مربا میشوند.
3 برای اینکه متوجه شوید مربا به اندازه کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. بعد از اینکه شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت شده بود و به کندی حرکت میکرد؛ یعنی مربا به قوام رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت. یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.
4 آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.
5 شیشههایی را که برای مربا انتخاب میکنید، باید حتماً خاکک و تمیز با فلزی باشند تا مربا با گذگذت زمان کپک نزد.
6 برای جلوگیری از خک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازهای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملاً سطح کیویها را بپوشاند.
[ad_2]