[ad_1]
فراروـشیرینی های آئیلی در گروه شیرینی های طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولاً آنها را برای پذیرایی در جشن ها و مهمانی ها می کنند. این شیرینی ها معمولا از یک لایه خمیر و یک لایه آئیل تککیل شده اند که با نوعی شهد به هم چسبنده می شوند. شیرینی ملکه بادام یکی از آنوات کیرینیهای آئیلی سنتی و مجلسی ایرانی است که علاوه بر داشتن ظاهری زیبا بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.
به گگارش فرارو، این شیرینی در کنار شیرینی های خانگی دیگر برای پذیرایی در عید نوروز نیز بسیار مناسب و زیباست. شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را با روشی بسیار آسان در منزل ههیه کن. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ملکه بادام همراه با نکات مراه بوت و فن های مربوط به تهیه آن در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی ملکه بادام
آرد سفید شیرینی: ۱۸۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی شیرینی
خلال بادام: صد گرم
کره: ۲۵ گرم
عسل: ۵۰ گرم
خامه صبحانه: صد گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به آرد
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل میزان هزینه با کیفیت آرد ممکن است آن کمتر یا زیادتر از مقداری باشد که در دستور گفته شده است; بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است. ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه کرده، کافی است و بقیه را اضافه کنند. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است. یعنی باید کمی بیشتر اضافه کنید؛ نابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
نکات مربوط به زعفران
همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. چون هرقدر زعفران را با آب بیشتر دم کنید، کمرنگتر می شود و مجبور می شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتر استفاده کنید; بنابراین چگونه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا پند پند کاملاً بعد به ازای 1 قاشق چایخوری زعفران 2 قاشق سوپخوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری بدهد.
زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره داخل زعفران باقی مانده را فریزر قرار دهد. حواستان زعفرانی باشد که میکنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفرانهای تقلبی معمولاً براق هستند.
نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که کیسه یا ظرف نگه دارید، ممکن است صاف شود; بنابراین از این که آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت بکوبید و سپس بکوبید.
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
۱ ـ برای شروع کار کره را از خارج خارج کنید تا به سرعت ٛحیط برسد و نرمش کند سپس کره نرم شده، پودر قند و وانیل را و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزنی برقی چند دقیقه هم بزنید تا پفکی و شفاف.
۲ ـ در مرحله بعد از تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و باز هم بزنید. سپس آرد را که از قبل الک کرده اید، م کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا دست هم بزنید تا کم کم حالت خمیر را به خود بگیرید و به دست بگیرید و به دست نچسبد. نیازی به ورز دادن خمیر نیست. وقتی خمیر نرم شد، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار داد و با وردنه خمیر را از روی کیسه فریزر کمی باز کنید و داخل یخچال تا حدود سی دقیقه بعد از آن بمانید.
3 برای تهیه مواد روی شیرینی عسل + خامه + کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید. وقتی از اطرف شروع به جوشهای ریز کرد، زعفران دم کرده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند; سپس از روی حرارت بردارید.
۴ ـ خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و از کیسه فریزر خارج کنید. خمیر را روی صفحه کار و کیسه فریزر را روی آن پهن کنید. سپس خمیر با وردنه به قطر سمیل باز کنید و بعد با کاتر یا قالب دلخواه توجه داشته باشید که، چون این شیرینی مواد رویی دارد، باید قالبی که استفاده کنید، دارای حفره یا ککم خالی باشد. خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر بچینید و در فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 15 دقیقه بدهید تا شیرینی ها بپندید. بعد از گذشت این مدت زمان سینی را به مدت 3 تا 5 دقیقه داخل فراز کنید. از این به بعد گریل را روشن کنید تا روی شیرینی طلایی شود. وقتی سینی را از بیرون بیرون، عسل را روی شیرینی های داغ بمالید تا براق شود و تا خنک شود.
نکته مهم
1 یک روش دیگر برای پخت شیرینی ملکه بادام این است که خمیر را به صورت یکدست داخل سینی فر باز کنید و بپدید; سپس مواد رویه را بریزید و بعد از اینکه شیرینی پخت و خنک شد، با چاقو به اندازه های دلخواه تقسیم کنید.
2 اگر خمیر این شیرینی را بیش از حد ورز بدهید، به روغن میافتد و بعد از پخت صاف و خاک می شود.
3 در این شیرینی به جای بادام می توان از هر نوع مغغی خوراکی مانند پسته و گردو استفاده کرد.
[ad_2]