[ad_1]
مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: زرکک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آپپی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآآپپ ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را ٌدۧ مدیما به شه شه
در تهیه ی مرغ برای زرکک پلو نسبت به سلیقه میتوان از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت مستقیم سرو شود. زرکک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد میکننند و برای اینکه برنج خوب قد برنج خوب قد بیکد، آن را آبک میکنن.
طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، می توانید آن را خوشمزه تر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
- آب پرتقال: ۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
- زرشک: سه چهارم پیمانه
- خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان ل
طرز تهیه
۱. در یک قابد ه وب یک عدد هل آمد و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از جوشن، تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغها، آنها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کن.
۲. وقتی که مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمههای رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.
بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.
۳. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.
۴. بعد از جوش آمدن سس، مرغها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت ڌم بپزد تا خوب د.د.
نکته: ۲ ساعت آخر پخت قسمت گوشتی مرغها به سمت کف تابه باشند.
۵. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرککه ها که از 15 دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده اید را آبک کنید و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشکها اضافه کنید و با هم تفت د.
۶. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پست و زعفران را به زرتک اضخنکنکیکنکی. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرک و خلال مخلوط کنید تا بعد از ککیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.
۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملاً پخته و جا افتاده است.
۸. نوش جان.
[ad_2]