pishborobanner

جرمگیری دندان

خلاصه آیا تا به حال با افرادی برخورد کرده اید که به دلیل بوی بد دهان می خواهید از آنها دور شوید؟ یا رنگ و بافت دندان هایشان آنقدر کثیف است که نمی خواهید در حین صحبت به دندان هایشان نگاه کنید. وقتی افراد به سلامت دندان های خود اهمیت نمی دهند و بعد از غذا مسواک نمی زنند، یک لایه غذا را مرور کنید. روی دندان ها این لایه های بسیار نازک و نامرئی همان تارتار هایی هستند که در ابتدا بی ضرر هستند و به ظاهر دندان آسیبی نمی رسانند اما تنها چند روز طول می کشد تا عمر این لایه های نازک سپری شود. به تدریج، آنها شروع به ایجاد بوی بد می کنند و غذاهایی که دیگر همه خوراکی نیستند، به اسیدهایی تبدیل می شوند که باعث ایجاد حفره در دندان ها می شوند و ظاهراً دندان ها را کرمی می کنند.جرمگیری دندان و مسواک زدن در مطب دندانپزشکی می تواند این پلاک ها و پلاک ها را به خوبی از بین ببرد و سلامتی را برای دهان و دندان های شما ایجاد کند. می خواهید برای جرم گیری به کلینیکدندانپزشکی بروید، اما نگرانی دارید؟ آیا روش های او را می شناسید؟ آیا می دانید هر چند وقت یک بار باید دندان های خود را جرم گیری کنید؟ این مقاله را بخوانید تا در موردجرم گیری دندان بیشتر بدانید.

تارتار دندانی چیست؟

خمیر دندان، پلاک میکروبی، لایه ای چسبنده و بی رنگ از باکتری است که به صورت رسوب نرم روی دندان ها تجمع می یابد و جرم آن همان پلاک میکروبی است که اگر 24 تا 48 ساعت روی دندان بماند، از بین نمی رود. ، قابل ترکیب با مواد معدنی موجود در بزاق دهان که مواد معدنی به مرور زمان به داخل آن نفوذ کرده و سفت شده و محکم به سطح دندان می چسبند و با مسواک زدن تمیز نمی شوند و در بالا و پایین لثه قرار می گیرند.پلاک زیر لثه محکم به سطح ریشه چسبیده و به رنگ قهوه ای تا سیاه یا سبز متمایل به سیاه است.

مطلب جذاب: ماجراجویی جدید ایلان ماسک؛ تولید ربات انساننما

تارتار بالای لثه معمولاً سفید مایل به زرد مایل به زرد و گاهی خاکستری است که باعث ایجاد پلاک می شود. اگر پلاک برداشته نشود، در نهایت با نفوذ به عمق لثه منجر به تحلیل لثه می شود. علل ایجادپلاک دندان اگر چند روز مسواک نزنید و لایه‌های غذایی روی دندان‌ها قرار بگیرند، همه آنها با مسواک زدن از بین می‌روند، اما اگر فاصله زمانی و عمر این لایه‌ها به چند ماه یا چند سال برسد، این کار آسان نیست. به طوری که زردی آنها روی دندان ها باقی می ماند و ظاهری زشت ایجاد می کند. علاوه بر افرادی که برای مراقبت از دندان های خود کم کار هستند، موارد دیگری نیز تحت تاثیر این مشکل قرار می گیرند. سیگاری ها و معتادان به مواد مخدر بسیار بیشتر از دیگران به جرم گیری دندان های خود نیاز دارند. علاوه بر افراد سیگاری و معتادان، کسانی که بیش از حد چای می نوشند نیز از پوسیدگی دندان رنج می برند. جالب است بدانید که علاوه بر غذا، حتی خود بزاق نیز باعث افزایش پلاک روی دندان ها می شود. بنابراین حتی اگر برای مدتی چیزی نخورید، پلاک همچنان روی دندان شما می نشیند. جرم گیری ومسواک زدن دندان ها این مقاله به زودی آپدیت خواهد شد.

مزایای جرم گیری دندان

مزایایجرمگیری دندان حذف پلاک باعث کاهش پوسیدگی دندان می شود.مسواک زدن و جرم گیری دندان ها نیز التهاب لثه و التهاب را بهبود می بخشد و از تبدیل شدن این مشکل بهبیماری جدی لثه جلوگیری می کند. با این حال، مزایایجرمگیری دندان تنها تا زمانی ادامه دارد که پلاک روی دندان ایجاد نشود. برخی از بیمارانی که بهداشت دهان و دندان را رعایت نمی کنند نیاز به جرم گیری دوره ای دندان دارند.

جرم گیری دندان چقدر طول می کشد؟

همه چیز به این بستگی دارد که سلامت دندان ها چقدر برای شما مهم است. بسیاری از افراد فقط یک بار از شر پلاک سنگینی که روی دندان‌هایشان جمع شده خلاص می‌شوند و بعد شروع به مراقبت از دندان‌های خود می‌کنند و دیگر مجبور نیستند این کار را انجام دهند و در صورت لزوم می‌توانند این کار را به صورت دستی انجام دهند. اما آنچه کاملا مشخص است این است که همه باید سالی یک بار این کار را انجام دهند تا تارتار هایی که با مسواک پاک نمی شوند با ابزارهای قوی تری مانند ابزارهای دندانپزشکی پاک شوند. هر چه بهتر از دندان های خود مراقبت کنید، جرم گیری آسان تر، سریع تر و غیر ضروری تر می شود. برای افرادی که به طور مرتب دندان های خود را مسواک می زنند، مهم نیست که سالی یک بار این کار را انجام دهند. اما اگر آنها بتوانند این کار را توسط یک دندانپزشک واجد شرایط انجام دهند عالی خواهد بود. اینکه گفته می شودجرم گیری دندان ها هر شش ماه یکبار برای همه پایه علمی ندارد و تنها افراد کمی هستند که بنا به تشخیص دندانپزشک متخصص هر شش ماه یک بار نیاز بهجرم گیری دندان دارند.

Todd Holland

متفکر. معتاد رسانه های اجتماعی متعصب الکل استاد وب. مبشر قهوه معمولی.

محتوای جدید برای شما

تماس با ما